Welkom bij Elite Entertainment

Graag stellen wij Elite Entertainment aan u voor. Elite Entertainment is een allround modellen en entertainment bureau dat professionele en opgeleiden modellen en performers aanbiedt. Met een groot bestand aan modellen zorgen wij voor dat perfecte visite kaartje voor uw organisatie.

Elite Entertainment is opgebouwd door Sharon Veenma die jaren lang zelf als model, hostess en danseres heeft gewerkt. Door zelf ervaring op te mogen doen weten wij precies wat de opdrachtgevers verwachten en hoe wij dit perfect kunnen presenteren.

U bent niet alleen opzoek naar een mooie verschijning, maar vooral naar iemand die uw bedrijf professioneel kan vertegenwoordigen. Onze modellen zijn niet alleen spontane en enthousiaste modellen maar beschikken ook over een goede communicatieve vaardigheden. Met een prachtig team zorgen wij voor de unieke promotie.

Elite entertainment onderscheid zich door middel van onze exclusieve en handgemaakte kostuums. Naast onze diensten zorgen wij ervoor dat onze modellen aangekleed worden in een uniek kostuum dat naadloos afgestemd is op uw wensen en voorkeuren.

Sharon Veenma

Styling & Make-up

Elite Entertainment is een bureau dat werkt met professionele en stralende modellen die gekleed zijn in creatieve en een unieke handmade styling. Voor elke dienst garanderen wij een bijpassende styling dat het plaatje helemaal compleet maakt. Zonder twijfel laat U een spectaculaire en onvergetelijke indruk achter bij uw klanten en gasten. We kunnen onze service naadloos afstemmen op uw wensen en voorkeuren.

Elite entertainment

Elite Entertainment is een allround modellen en entertainment bureau. Met een groot netwerk van professionele en opgeleiden hosten/ hostessen, modellen en dansers zijn wij thuis in elke vorm van entertainment. Voor ieder evenement hebben wij een passende dienst! Denk hierbij aan bijvoorbeeld hostessen voor bruiloften, modellen voor photoshoots en fashionshows, en modellen voor commercials.

professionele promotie

U bent niet alleen opzoek naar een mooie verschijning, maar vooral naar iemand die uw bedrijf professioneel kan vertegenwoordigen. Onze modellen zijn niet alleen spontane en enthousiaste modellen maar beschikken ook over een goede communicatieve vaardigheden.